Нали звездите винаги казват, че са много ангажирани и графикът им е претоварен с участия, покани, приеми и концерти. След като разберем обаче кой какво прави в свободното си време, ще ни стане пределно ясно, че известните се занимават само с хобитата си. На това може би се дължи тяхната ангажираност.

Елизабет Хърли например, не е само кралицата на нощните забавления, както я познаваме. Облечена с тениска и панталонки, тя била видяна от съседи, като женската версия на Робин Худ. Била въоръжена с лък и стрели, показвайки на всички уменията си като стрелец.

Освен това Хърли е позната и с любовта си към селския живот. През 2003 година тя се мести със семейството си във фермата, в която ходи и сега, когато не е в Лондон. Със себе си взела и 83-те си свине.

Анджелина Джоли пък е още по-екстремна в избора си на хоби - да събира ножове.

Хобито на Джони Деп е много специално. Той събира кукли, а някои хора се шегуват, че той обожава да пие чай с Барби и Кен.

Моделът и телевизионна звезда Тайра Банкс обича да рисува, докато актрисата от „Сексът и градът” Сара Джесика Паркър се опитва да релаксира с плетки.

Джъстин Тимбърлейк е голям фен на видео игрите, а бразилският футболист Роналдиньо обича да пее караоке, Дори е инсталирал цяла система за пеене в дома си.

За Камерън Диас знаем със сигурност, че е пристрастена към екстремните изживявания. Тя е безразсъдно талантлива сноубордистка, за което е платила висока цена – има пластична операция на носа, заради практикуване на любимия си спорт. Дженифър Лав Хюит пък обича ролерите.

Няма как да пропуснем Мадона, която е пристрастена към медитацията и йогата. Обича също да чете и пише детски книжки.

Канадската певица Селин Дион харесва голфа, чудесна плувкиня е и обича да колекционира обувки.

Никога не пропуска боксов или баскетболен мач. Това с пълна сила важи за актьора от „Умирай трудно” Брус Уилис.

Мария Шарапова танцува в свободното време. Тенис звездата си пада по джаз музиката.

Моделът Жизел Бюндхен пък е чудесен волейболен играч. Тя често подчертава в интервюта, че като дете е искала да стане професионален състезател по волейбол.