Добре дошли отново в света на звездите, на ултра модерните и супер скъпи жители на планетата Земя! Днес ще разберете отговорите на нови три екзистенциални за Холивуд въпроса, без които животът просто не струва... Старт на куиза!

Шинейд О’Конър, Снимка: Getty Images/Guliver Photos
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Какво става, когато имаш планове да направиш нов опит за самоубийство и след това да влезеш в клиника за лечение на депресия?
Отговор: Ти със сигурност си Шинейд О’Конър и току-що си скъсала с гаджето си.

Шинейд О’Конър прекарала коледните празници сама, след като се разделила с последния си приятел. Изминалата 2012 г. започна бурно в любовен план за изпълнителката. Тя се омъжи за Бари Херидж през декември 2011 г. в Лас Вегас, но бракът им продължи едва няколко седмици. Последва повторно събиране на двойката, след това отново раздяла и опит за самоубийство от страна на ирландката. След като О’Конър се стабилизира, започна да се вижда с антрополога Дейвид, но, според слуховете, навръх Бъдни вечер двамата решили да сложат край на връзката си.

Били Джо Армстронг, Снимка: Getty Images/Guliver Photos
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Какво става, когато те изпишат от рехаба след свръхзлоупотреба с алкохол и дрога?
Отговор: Ти със сигурност си Били Джо Армстронг от Green Day и вече планираш шоуто да продължи!

След няколко отменени концерта и отложено турне Green Day се завръщат! Фронтменът на бандата Били Джо Армстронг съобщи добрата новина на феновете. „Искам да благодаря на всички за любовта и подкрепата, която ми оказахте през последните месеци. Повярвайте ми, не са останали незабелязани и съм вечно благодарен, че имам такива невероятни приятели и семейство. Ставам по-добре с всеки ден“, написа Армстронг в акаунта си в Insatgram и допълни: „П.П. Турнето на Green Day започва през март“. Музикантът постъпи в клиника за рехабилитация през септември, където лекува зависимостта си към алкохол и наркотици. Това наложи промяна в плановете на Green Day и бандата отмени няколко концерта.

Том Круз, Снимка: Getty Images/Guliver Photos
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Какво става, кого искаш да изглеждаш като по-малко демонизиран от сциентологията родител в очите на детето си и света?
Отговор: Ти със сигурност си Том Круз и си купил къща за 13,5 милиона долара на Сури за Коледа.

Том Круз купи къща за 13,5 милиона долара на Сури за Коледа. Сури Круз, която е дъщеря на Том от бившата му съпруга Кейти Холмс, празнува първата си Коледа след развода на родителите й по-рано тази година със собствено имение в Ню Йорк и пони. 50-годишният актьор беше с 6-годишната Сури за Коледа и не спести пари за скъпи подаръци, включително имение за милиони долари в Ню Йорк, за да има място, където да държи понито си и всичките си играчки. Сред тях е миниатюрна състезателна кола за 30 000 долара, която Круз купи на дъщеря си през 2010 г.