Добре дошли отново в света на звездите, на ултра модерните и супер скъпи жители на планетата Земя! Днес ще разберете отговорите на нови три екзистенциални за Холивуд въпроса, без които животът просто не е същият. Старт на куиза!

Майк Тайсън, Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Какво става, когато Майк Тайсън те спипа с гаджето си в леглото?
Отговор: Виж си само физиономията.

Майк Тайсън разкри в интервю, че заварил холивудския секссимвол Брад Пит в леглото с бившата му съпруга Робин Гивънс. Бившият боксьор обясни, че аферата на бившата му и актьора всъщност се развихрила, когато боксьорът и актрисата вече били в процес на развод, но все още поддържали сексуални отношения. "Развеждах се и бях на път към адвоката си, за да финализирам развода си с нея, но реших да се отбия у тях за един бърз секс. Но някой ме беше изпреварил. Брад беше пристигнал преди мен. Бях адски бесен. Трябваше да видите лицето му, когато ме видя”, разказва Тайсън.

Салма Хайек, Снимка: Getty Images/Guliver Photos
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Какво става, когато си сладко мексиканско момиче, което иска да пробие в Холивуд?
Отговор: Снимаш се в голи сцени, макар и през сълзи.

Актрисата Салма Хайек призна, че е плакала преди заснемането на голите сцени във филма с Антонио Бандерас в "Десперадо". Актрисата преживяла любовните сцени с доста сълзи. Тя сподели, че се притеснявала какво ще кажат родителите й, като видят филма на екрана. "Това беше първият ми шанс в голяма американска продукция и беше важно за мен. Но имах сериозни трудности с голите сцени с Антонио Бандерас. Не исках да съм гола пред камерите и през цялото време мислех какво ще кажат майка ми и баща ми", спомня си тя за преживяването през 1992 г. Филмът обаче пожъна огромни успехи и даде силен тласък на кариерата на Салма.

Линдзи Лоън, Снимка: Getty Images/Guliver Photos
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Какво става, когато вече и по два литра водка на ден не ти оправят настроението?
Отговор: Почваш да търсиш голямата любов.

Линдзи Лоън търси партньор, с който да сподели живота си! Актрисата и певица Линдзи Лоън сподели, че продължава да търси истинската любов в живота си. Неотдавна се родиха слухове, че звездата се среща с фитнес инструктора Джош Чън, но Лоън е категорична, че все още не е срещала истинската любов, надявайки се да я открие скоро."Обичам да съм влюбена. Няма нищо по-хубави от това чувство, когато очакваш с нетърпение някакъв момент. Може би съм била влюбена един или два пъти, но не в истинския мъж на живота си", каза още тя.