Добре дошъл отново в света на звездите, на ултра модерните и супер скъпи жители на планетата Земя! Днес ще извлечеш мъдростта от три екзистенциални за Холивуд и побратимените му територии истории. Ready! Steady! Дум! (звук от пистолет за лекоатлетически състезания)

Кейт Мос, Снимка: in2eastafrica.net
Какво става, когато притежаваш най-тъпата татуировка на света?
Отговор: Перчиш се, че е от внука на Фройд и струва милиони.

Кейт Мос разкри, че татуировка в долната част на гърба й струва милиони, защото е направена от Люсиен Фройд, който вече не е между живите, за да потвърди. 38-годишната Мос увери, че татуираните две птици са дело на внука на Зигмунд Фройд и вероятно струват цяло състояние. „Всъщност това е оригинална рисунка от Люсиен Фройд. Чудя се колко ще е готов да плати колекционер за нея. Няколко милиона?", чуди се Мос.

Стефани Бонджоуви, Снимка: news.com.au
Какво става, когато те вкарат в болницата след свръхдоза хероин, но си щерката на Джон Бон Джоуви?
Отговор: Оказва се, че си зодия "двоен късметлия”.

След като прескочи трапа след свръхдоза хероин, Стефани Бонджоуви се оказа зодия „двоен късметлия”. Прокуратурата в американския щат Ню Йорк сне повдигнатите от полицията обвинения срещу дъщерята на световноизвестния рок певец Джон Бон Джоуви. Тя бе арестувана за злоупотреба с наркотици. Обвиненията са били свалени заради закон в щата, който гласи, че получил свръхдоза наркотик не може да бъде привлечен към отговорност за притежаването му.

Джанийн Гарофало, Снимка: Getty Images/Guliver Photos
Снимка: Getty Images/Guliver Photos
Какво става, когато си пияна до козирката актриса, която броди из Града на греха с готин продуцент?
Отговор: Омъжваш се без дори да си спомняш, за което разбираш след 20 години.

Джанийн Гарофало се омъжила преди 20 години, без да го знае. Актрисата сключила брак в пияно състояние в Града на греха с приятел през 90-те години на миналия век. Звездата от сериала "Западното крило" се омъжила за продуцента на филма "Теорията за Големия взрив" Роб Коен в параклис в Лас Вегас преди цели две десетилетия. Двамата обаче не си дали сметка, че са женени, докато продуцентът не започнал да прави планове за женитба с годеницата си…