Продължава от част 1

Аштън Къчър
Аштън Къчър дълго време беше младото и готино гадже, което се заби с Деми Мур. И същите тези дълги години много негови фенки искрено й завиждаха. Но…както се казва, много хубаво не е на хубаво. Защото забежката на Аштън с 22-годишната Сара Лийл не успя да остане скрита и актрисата бързо се раздели с него. Макар и доста силна не само като актриса, но и като жена, Деми не понесе лесно раздялата. Мур бе приета в болница в тежко състояние. 



Тайгър Уудс
Съвсем за кратко Тайгър се превърна от най-известната и стабилна супер звезда в един от най-ненавижданите. Изневярата му сложи върху репутацията му голямо петно, което засега с нищо не се маха. Скандалите около него се отразиха и на играта му на голф – за 2010 г. той нямаше нито една победа.

Ким Кардашиян
Ким - типичната знаменитост, известна заради… нищото. Освен с пищните си форми и порно клип, изтекъл в интернет, Ким трупа слава само защото е Ким. Което безспорно може да подразни много хора. За 2011 г. семейство Кардашиян имат заработени около 65 млн. долара, а от сватбата си с баскетболиста Крис Хамферис стана по-богато с още 10 млн. долара.