Кристен Стюарт
Крехката и тиха уж Кристен разби сърцата не само на хилядите фенове на сагата „Здрач”, но и това на любимия си – Робърт Патисън. Брюнетката му изневери не с кого да е, а с режисьора на „Снежанка и Ловецът”. И може би всичко щеще да си остане скрито-покрито, ако не бяха папарашките снимки, уловили моментите на интимност между двамата. За кратък период от време Кристен може би беше най-мразената жена в Холивуд (все пак всяко чудо за три дни). 



Том Круз
В периода 1980-90 г. Том Круз беше един от най-известните, секси и желани мъже. След като се разведе с Никол Кидман (когато тя беше бременна в 3 месец, след това изгуби детето), Том започна да привлича внимание с публичните си изяви. На шоуто на Опра Уинфри той се появи обяздвайки прочутото й диванче, изказа се остро за Брук Шийлдс, за това че борела следродилната депресия с хапчета, прие сциентологията. Том си навлече гнева на феновете, след като се раздели с милата Кейти Хоумс. Желанието да възпитава дъщеря си в традициите на религията, непреодолимите различния, нетърпимият контрол от страна на Том над семейството – всичко това беше причина да се сложи край на брака.



Мел Гибсън
Синеок красавец, талантлив актьор, още по-талантлив режисьор. Това са съвсем малко от нещата, които могат да се кажат за Мел Гибсън. И въпреки изключително симпатичната си физиономия и той не успя да избяга далеч от голямата черна точка и хорското недоволство. Донесе я не друго, а нещо наистина непростимо – Мел посегна на жена. Когато отишъл да види дъщеричката си Люсия, Мел се скарал сериозно с жена си - Оксана Григориева, известна руска пианистка. В яда си не просто я ударил, а и избил преден зъб. Заради това Гибсън получи от съда 3 г. условно и 16 часа общественополезен труд.