Датата на раждане оказва голямо влияние в живота на един човек. Числото, което предопределя съдбата, се нарича Път в живота (код на Лорейн). То представлява сборът от датата, месеца и годината на раждане. Пътят на живота носи информация за посоката, целта и смисъла на настоящия ни живот, който се счита за част от цикъла с прераждания.

Как да определите своя Път на живота?

Ако сте родени на 5 септември 1980 година, вашето число е:

5+9+1+9+8+0

Числата се събират до получаване на едноцифрено число. По тази формула може да сметнете личното си число и спрямо него да разберете повече за характера си - интелектуални, емоционални или практични сте. Числото носи закодирана информация за ума, чувствата и действията ни.

Ако вашето число е 2, 4, 6 или 8
Вие сте са емоционални натури. Обръщате внимание и на най-малките детайли в едно преживяване, помните дълго – и лошото, и доброто. Винаги асоциирате случките с емоции. Вашият Път на живота ви дава именно такава гледна точка към света и емоциите осмислят битието ви.

Ако вашето число е 1, 3, 7 или 9
Вие сте интелектуалци по натура. Обичате да премисляте, планирате и подреждате живота  и случващото се в него. Любознателни сте и винаги искате да поемете от новото.

Ако вашето число е 5
Вие сте хора на действието. Имате силна воля. Интересува ви случващото се да е максимално практично и полезно.

Личното число предопределя и разликите, в преразказите ни, когато сме били на едно и също място и събитие с приятели. За едни то е било романтично, за други отeгчително. Преживяваме нещата по различен начин, в зависимост от датата на раждане. Числото определя именно това – начина, по който ще го преживеем, а не случката.  

Ето и отделните значенията на личното число >>>

Ето и отделните значенията на личното число

Път на живота 1

Вие сте роден водач. Можете успешно да контролирате и напътствате хората около вас. Имате голям шанс да станете незаменими в професията си. Изявявайте своята индивидуалност, това само ще ви помогне.
Вашият елемент е огън.
Бихте се чувствали добре, ако живеете в някоя от северните страни – Норвегия, Финландия и т.н.

Път на живота 2

Вие сте миротворец. Научете се да потискате своята индивидуалност и да следвате. Силата ви е в прецизността и вниманието към детайла. Ще постигате нужното чрез търпение. Притискането и действането насила не е вашата практика.  
Вашият елемент е вода.
Бихте се чувствали добре, ако живеете в държава, която има излаз на море и сте близо до него.

Път на живота 3
Вие сте душата на всяка компания. Постигате целите си по най-колоритния начин. Ще намерите своя сила и страст в професия, с която доставяте щастие на околните – музикант, художник, аниматор. Вашият елемент е огън.
Бихте се чувствали добре, ако живеете в страна, в която температурите целогодишно са високи. 

Път на живота 4

Вие сте от хората-дъги. Имате способността да се издигате над проблемите и да ги решавате, гледайки ги от високо. Търпението е една от най-силните ви черти. Добре е да намерите работа, която ви харесва и да стоите там дълго време, а не да сменяте често работодателите си.
Вашият елемент е земя.
Бихте се чувствали добре, ако живеете в страна с планински релеф.

Път на живота 5

Вие сте приключенец. Трябва да се научите да използвате свободата си правилно. Извличайте най-доброто от честите си пътешествия – пишете пътеписи, снимайте за някое списание, учете нови езици от местното население. В живота ви ще се случват чести и много промени.
Вашият елемент е въздух.
Бихте се чувствали добре, ако живеете в пустинна държава.

Път на живота 6

Вие сте отговорен тип човек. За да се справяте добре в различни ситуации, търпеливо изслушвайте, за да научите максимално много. Най-ползотворни ще се чувствате, когато давате духовна и материална подкрепа на близките си.
Вашите елементи са два  - земя и въздух.
Бихте се чувствали добре, ако живеете в родината си.

Път на живота 7

Вие сте анализатор. Професията ви трябва да е свързана с усилена мисловна дейност – психоаналитик, учител, свещеник и др. материалното не ви влече, за сметка на това постоянно трупате мъдрост. Ще имате успехи в сфери, които не изискват сътрудничество. Харесва ви да бъдете сами.
Вашият елементът е вода.
Бихте се чувствали добре, ако живеете в страни с малко население, с отдалечени, недостъпни кътчета.

Път на живота 8

Вие сте търговец. Занимавайте се с практични, материални неща. Вашата сила е в областта на търговията и икономиката. Имате силен потенциал да се движите в богати среди, с осигурен комфорт.
Вашият елементът е земя.
Бихте се чувствали добре, ако живеете в САЩ или Русия.

Път на живота 9

Вие сте безпределно обичлив. Имате много благо отношение към хората около вас. Положително настроен сте към всичко, което ви се случва. Заобиколете се с емоционални и артистични хора. Така ще плувате в свои води и всичко ще ви се случва лесно.
Вашият елементът е огън.
Бихте се чувствали добре, ако живеете в екзотични страни, като Тайланд например.