Ким Кардашиян и Кание Уест се готвят за посрещането на бебе номер три чрез сурогатна майка, което се очаква всеки момент да се появи на бял свят. Макар да има две деца и сигурни сме, че дрехи, играчки и обзавеждане в дома на риалити звездата и рапъра не липсват, Ким Кардашиян не е спряла да харчи за бебето.

Снимка: Suommo Dodo

Според източници, близки до звездата, тя е отворила широко пръстите си и е пръснала 550 хиляди долара за играчки, дрехи и обзавеждане на стаята на третото им дете.

Снимка: Swarovski

Дори самият Кание е определил съпругата си с израза „извън контрол“, според списание Closer. Сред скъпите покупки присъстват дървен кон за яздене с инкрустирани камъни Сваровски за 100 хиляди долара, детска играчка мече на стойност 170 хиляди долара, както и златен биберон с камъни за 96 хиляди долара.

Снимка: GettyImages/Guliver Photos

37-годишната госпожа Уест е поръчала най-скъпото обзавеждане и играчки специално от Италия. Източници също посочват, че глезотиите за децата на семейството не свършват до тук. В дома на Ким има специално бебешко спа, както и йога и басейн за деца.