Златен билет отново очаква своите бъдещи притежатели, а София Филм Фест ще осигури неограничен достъп до всички прожекции и партита за всеки от петимата късметлии и негов приятел. 5 броя Златен билет ви очакват в търговската мрежа. Бъдете внимателни, за да не пропуснете да се обадите, ако в кена на 21-ия София Филм Фест откриете своя Златен билет.

В БИЛЕТ може да откриете също и ваучери за отстъпка от Таxi Me, за да пътувате приятно и да стигнете навреме.

За меломаните са се погрижили София Мюзик Ентърпрайсис, които предоставят 5 билета за концерта ГОРАН БРЕГОВИЧ & БИЕЛО ДУГМЕ на 7 април от 20 ч. в зала Арена Армеец София и още 5 билета за представлението VAREKAI на гениалните CIRQUE DU SOLEIL в края на май.

Изненадите не свършват, защото още 20 късметлии могат да попаднат на билети за концерта на автентичната дива от Buena Vista Social Club – Омара Портуондо, който предстои на 28 април в зала 1 на НДК.

В съдържанието на БИЛЕТ за кино ще откриете универсален билет, който ви дава еднократен достъп за избрана от вас кинопрожекция от програмата на 21 Международен София Филм Фест. Резервирайте място за прожекция на siff.bg. БИЛЕТ е навсякъде, където пазарувате – в книжарници, барове и още много неочаквани места – над 300 обекта.

Търсете само в мрежата на ЛИДЛ специалния 4Pack, който осигурява 4 билета на цената на 3, както и единични БИЛЕТ в кен! 4Pack ще намерите във филиалите на Lidl в София, Пловдив, Варна и Бургас. Продажбите са в периода от 6 до 31 март, или до изчерпване на количествата.