Бар: Визията винаги е важна, най-вече през лятото! Плажовете, баровете и дискотеките ви очакват - не пропускайте възможността да заблестите, където и да отидете, като се сдобиете с нови дрехи и аксесоари на невероятни цени. Страхотните Summer Sales 2013 в Сердика Център са вече към края си. Всичко се разграбва с невероятна скорост, но все още има по нещо, останало и за вас. Възползвайте се!
 

Психо: Какво по-прекрасно от разпродажба точно в разгара на лятото? Ентусиазирани модни търсачи се стичат към Сердика Център, за да се възползват от шеметните летни намаления по магазините. Количествата бързо се изчерпват, но все още остават последни седмици от Summer Sales 2013. Не губете време!

Сбирка: Разбрахте ли вече за горещите ни летни разпродажби? Дрехите на Кен са разграбени, но неговите приятели по витрините все още имат какво да ви предложат. Не се притеснявайте за манекените, те ще получат нови дрехи още през есента. А дотогава - можете да им помогнете, като ги освободите от летния им гардероб. Summer Sales 2013 в Сердика Център са към своя край, побързайте!