.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Жена практикува йога на улицата без дрехи

Боряна Константинова | преди 13 седмици
Бодиарт
Снимка: INSTAGRAM/jenthebodypainter/
Забелязвате ли, че е "облечена" единствено с боя?

Дръзката жена прави йога упражненията гола на публични места в Балтимор, като е "облечена" в син панталон и спортен сутиен, изрисувани по тялото й от Джен Сейдел (известна като Jen the Body Painter) и нейната дъщеря Кенеди.

Експериментаторката е искала да провери колко хора ще забележат, че моделът Али всъщност е без дрехи. Тя излиза на улицата и уверено извършва редица йога упражнения. Докато това се случва, художничката на дрехите е на близо с оператор. Те спират случайни минувачи и ги питат дали забелязват нещо по-"различно" днес. Много от тях не забелязват нищо, освен умението на Али да се справя с трудните пози от древната йога практика.

В крайна сметка се срещат и наблюдателни минувачи, които възкликват: "О, тя е боядисана!" или "Мислех, че това са дрехи..." Някои от тях са шокирани от визуалната измама, а други се впечатляват от детайлите на облеклото и реалистичността му.

Множество експерименти показват, че с развитието на бодиарт изкуството става все по-трудно да разберем дали хората около нас са облечени или голи. В предишни проекти видяхме, че изрисувани голи хора се вписват перфектно в стандартното ежедневие.

През февруари дори се проведе "гола" Тиндър среща, на която е отнело доста време на единия партньор да забележи липсата на дрехи у другия.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?