.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Защо жените, които споделят леглото си с кучето, спят по-сладко и непробудно

LadyZone.bg | преди 46 седмици
куче
Снимка: istockphoto.com

Дами, писнало ли ви е от безсънни нощи, хъркаща половинка и постоянно издърпана завивка? Е, време е да избутате любимия от спалнята и да го замените с... куче.

Последното проучване по темата, озаглавено с помпозното заглавие „Изследване качеството на съня при възрастните жени по отношение на домашните любимци и общуването с тях“, показва, че косматковците са по-добрата алтернатива за спокоен сън.

куче
Снимка: istockphoto.com


Изследването включва 962 дами, които са собственици на домашен любимец и показва как кучетата влияят на съня им. 55% от жените споделят, че позволяват на кучетата си да спят в тяхното легло, докато само 31 на сто от собственичките на котки са готови да споделят общи завивки с тях. А 57% от дамите споделят и леглото си с друг човек.

Въз основа на дадените отговори, изводите са еднозначни – кучетата са най-добрият партньор за сън. Сравнени с хората, те биха нарушили в най-малка степен сладките ви сънища и освен това се асоциират с комфорт и сигурност през нощта.

куче
Снимка: istockphoto.comКотките и хората са следващата най-добра компания за сън, като е установено, че ако трябва да избирате между мъркащ любимец и човек, по-добрата алтернатива си остават хората.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?