Ким Кардашиян често сменя визията и прическите си. В последните три месеца цветът на косата на 37-годишната съпруга на рапъра Кание Уест е платиненорус. Този цвят е благодатен за промяна на дължината и точно поради тази причина виждаме мисис Уест толкова различна всеки път. След като беше с ултра дълга коса, последно Ким реши да си направи боб до рамото. И така й отиваше.

Следващата информация е за всички дами, които обмислят да последват примера на Ким Кардашиян и да заложат на платиненорусото – процедурата по поддръжката на цвета отнема поне 13 часа, сподели с феновете си в Туитър самата риалити звездата. Причината е, че между етапите на изсветляване се прави почивка, която е от важно значение за запазване структурата и здравината на косъма. И все пак продължителността е огромна!

„Прекарах последните няколко дни в изсветляване на корените на косата (прави се на етапи, за да не се увреди косата). 13 часа досега и продължаваме с процедурите. Това русо е много трудно за поддръжка.“

Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Времетраенето на първото боядисване в русо също е било шокиращо – 12 часа отнел първият етап, а вторият етап - още 5. В края на краищата всичко си е струвало часовете, прекарани във фризьорския салон, споделя пред PeopleStyle мис Уест, която в началото на 2018 година очаква своето трето дете от сурогатна майка.

Е, бихте ли се подложили на подобна процедура?