Повярвайте ни, Дами! Ползите от зодиакалната съвместимост не са малко. Ако партньорът вие със знак, съвпадащ с вашия може да бъдете сигурни, че той не само ще ви разбира правилно, подкрепя и обожава, но и сексът ще бъде, както се казва - "Wow!"

Следват причините, подкрепящи тази теза. 

#Ще споделяте повече общи интереси. Обичате да готвите, а и той! Ходи ви се на околосветско пътешествие, интересно, и на него му харесва да пътува и открива нови места... 

#Той ще ви разбира правилно. Когато една връзка е все още в начален стадии, нагаждането на характерите е голямо изпитание. Да, защото както мъжът, така и жената имат навици, присъщи за самите тях. Когато сте съвместими от зодиакална гледна точка, партньорът ви е склонен да разбере правилно какво му казвате в определена ситуация. Например ако дадена вечер вие отменяте уговорката в последния момент, защото е възникнал професионален ангажимент или просто ваша приятелка има спешна нужда от вас - той ще вникне в дадената ситуация без да си въобразя несъществуващи неща. 

#Лесно може да разчетете неговия характер. Научавайки зодиакалния знак на вашия (настоящ или бъдещ) партньор имате златната възможност да задълбочите връзка плавно и сигурно. Достатъчно е да знаете какво харесва и какво не, като същевременно с това водите разговори с по теми, които ще ви донесат допълнителна информация за самия него. 

#Компромисите ще са по-редки. Колкото повече двама души са направени един за друг, толкова повече те ще се разбират помежду си. Не защото зодиакалните ви знаци са съвместими означава, че сте еднакви по характер. Не, всеки един човек е уникален сам по себе си и естествено, че и партньорът ви ще има своите особености. Съвместимостта между зодии осигурява повече хармония в отношенията. 

...и не на последно място той ще знае как да ви задоволи сексуално. #Сексът играе основна роля в интимните връзки. Това не е просто спорт, който се упражнява редовно, за да поддържаме форма. Той е източник на енергия и лично удовлетворение. Мъжът, чиято зодия е съвместима с вашата, ще знае и разбира вашите желания и предпочитания в любовната игра. 

Затова, Дами, вместо да търсим мъж, отговарящ на определени материални и ред други изисквания, нека се замислим дали един доверен и сигурен партньор в живота не е по-добрият избор.