Едно от най-известните бебета на планетата в момента се приготвя за отпразнуването на първия си рожден ден. Британският престолонаследник принц Джордж Александър Луи се роди на 22 юли 2013 г. и в продължение на цяла година интересът към него не стихва. По повод годишнината от рождението му списание Vanity Fair посвещава цяла статия и корицата си на известния малчуган.


Изданието разказва как мама Кейт се е справила в първите месеци след раждането. Била облекчена, че по време на първите публични изяви Джордж се справил чудесно. От друга страна първите месеци били критични, защото принцът плачел непрестанно и не искал да спи през вечерта. По това време той още сучел и изпитвал постоянен глад.

Авторката на статията посочва и, че Уилям и Кейт искат малкият принц да има нормално детство. За тази цел те често посещавали домовете на свои близки приятели, които също имат бебета горе-долу на същата възраст. Относно слуховете, че принц Джордж скоро ще има братче или сестриче, приятелите на двойката твърдят, че двамата имат планове да пробват това лято за второ дете.