Планирането и организацията на „перфектната сватба” определено е доста сложна задача. Затова, тази неделя предаването „Високи токчета” ще разнищи темата в помощ на всички влюбени, за които този така важен ден предстои.

Специален гост на предаването ще бъде изпълнителката, чиито песни „Огън от любов” и „Обичам те” са избор за „първи брачен танц” на всяка трета сватба в България-
Силвия Кацарова.

Какво трябва да знаем, преди да започнем да организираме сватбата си? Да разчитаме на собствените си умения или да използваме услугите на сватбен агент? Как да планираме най-адекватно разходите си?

Според Ива Дойчинова трябва да се доверим на сватбен агент, за да бъдем спокойни, че всичко ще бъде наред и да се насладим пълноценно на празника си. Юлияна пък е на противоположната позиция. Според нея, за да придадеш своята визия и стил на този специален ден, трябва да си го организираш сам. Сватбен агент дава ценни съвети на Гери, която скоро ще бъде кума, а Люси, поради ангажименти около писателската си дейност няма да има възможност да посещава традиционните приятелски сбирки в неделя.

Как да изберем точното време и място за сватбата си? Как булката да открие роклята, за която мечтае от дете и как да избере подходящи бижута? Каква е най-новата тенденция при сватбите подаръци и какво представлява застраховката за сватба?-всичко това зрителите на bTV ще видят тази неделя, от 12:30 часа по bTV.

Съвсем тематично специалният гост на предаването ще бъде Силвия Кацарова. Според проучване нейните песни „Огън от любов” и „Обичам те” са избор за „първи брачен танц” на на всяка трета сватба в България. Броени дни преди големия си концерт в Зала 1 на НДК, който ще се състои днес, тя даде своето специално интервю за предаването.

Високи токчета стъпват в сезона на сватбите - тази неделя, 12:30 по bTV.