Някои от двойките в списъка имат по няколко деца, но това не означава, че трябва да продължават връзката си, ако любовта я няма. Вижте кои звездни двойки решиха да се разделят и разведат – някои от тях оповестиха какви са причините за това, а други тихомълком заживяха отделно.


Браян Остин Грийн и Меган Фокс

Снимка: Getty Images

Актьорите Браян Остин Грийн и Меган Фокс се разделят след близо 10 години брак. Новината беше потвърдена от 46-годишния Браян в епизод от неговия подкаст „С Браян Остин Грийн“. Причината той да коментира връзката и брака си с Меган са снимки, на които съпругата му е с друг мъж - рапъра Machine Gun Kelly. Седмица след това Фокс се появи в главната роля в новото видео на певеца.


Джейми Кинг и Кайл Нюман

Снимка: Getty Images

Друга известна двойка в холивудските среди също сложи край на връзката си. През май месец стана ясно, че актрисата Джейми Кинг е подала молба за развод с режисьора Кайл Нюман след 13 години заедно. Според списание „Пийпъл“ 41-годишната актриса е поискала ограничителна заповед срещу съпруга си заради домашно насилие.


Мери Кейт Олсън и Оливие Саркози

Снимка: Getty Images


След 5 години брак актрисата и дизайнер Мери-Кейт Олсън и френският банкер Оливие Саркози се развеждат. 33-годишната американка опитала да подаде документи за развод през април, но съдът в Ню Йорк заявил, че в момента такива молби не се удовлетворяват заради пандемията от COVID-19. Според таблоидите причината за развода са различията, които двамата имат относно децата – актрисата искала, докато французинът – не.



Катерина Скорсоне и Роб Джайл

Снимка: Getty Images

След 10 години брак звездата от „Анатомията на Грей“ Катерина Скорсоне обяви, че се разделя със съпруга си – музиканта Роб Джайлс. Двамата имат три деца – Елиза на 7, Палопа на 3 и Аруен, която се роди през декември миналата година.

Кара Делевин и Ашли Бенсън

Снимка: Getty Images


След 2-годишна връзка 27-годишният модел Кара Делевин и 30-годишната актриса от „Малки сладки лъжкини“ Ашли Бенсън се разделиха. Това се е случило през април, посочват източници на списание „Пийпъл“.

Лили Роуз и Тимъти Шаламе

Снимка: Getty Images


През април се раздели и още една известна двойка. След като бяха заедно повече от година, набиращият все по-голяма популярност Тимъти Шаламе и актрисата Лили Роуз, която е дъщеря на холивудската легенда Джони Деп, са се разделили. За връзката им започна да се говори през октомври 2018 г., след като бяха забелязани да се целуват в Ню Йорк. Тогава двамата не потвърдиха, че са заедно, но и не правеха никакви опити да се крият или да държат любовта си в тайна.

Ал Пачино и Мейтал Дохан

Снимка: Getty Images


В края на февруари ззраелската актриса Мейтал Дохан потвърди, че двамата с актьора Ал Пачино са се разделили. Причините, които тя изтъква, са твърде голямата възрастова разлика (39 години), както и факта, че той „не е искал да харчи пари“. Ал Пачино и Мейтал Дохан бяха заедно от две години. В началото актрисата криела връзката от родителите си, защото се притеснявала как ще реагират.

Памела Андерсън и Джон Питърс

Снимка: Getty Images


На 20 януари 52-годишната актриса от „Спасители на плажа“ Памела Андерсън се омъжи тайно за филмовия продуцент Джон Питърс, с когото са имали връзка за първи път преди 30 години. И за двамата това бе пети брак, но той продължи само 12 дни. Пред The Hollywood Reporter актрисата заявява: „С Джон ще поживеем отделно, за да преценим по-добре какво искаме от живота и от тази връзка. Затова отлагаме легализирането на брачния си сертификат. Ще съм ви благодарна, ако уважите личното ни пространство.“

Джеси Меткалф и Кара Сантана

Снимка: Getty Images

Звездата от „Отчаяни съпруги“ Джеси Меткалф и неговата годеница, което също е актриса и успешен блогър – Кара Сантана, се разделиха след повече от 10-годишна връзка. Според различни източници това се е случило още през януари месец. Двамата се сгодяват през август 2016-а, но така и не се стига до сватба.

Ванеса Хъджинс и Остин Бътлър

Снимка: Getty Images



След 8 години заедно актьорите Ванеса Хъджинс и Остин Бътлър поеха по различни житейски пътища. През януари месец техни фенове забелязаха, че двамата не са публикували общи снимки от празниците.