Два от най-известните отбори в световния футбол ще се изправят един срещу друг на финала на Шампионска лига на 28 май. "Ливърпул" и "Реал" Мадрид ще излязат на терена, а на трибуните, наред с хилядите им фенове, ще има едни специални жени, които ще стискат палци на своите мъже и футболисти – любимите на сърцето им.

Кои са дамите, грабнали душите на Белия балет? Дали любовта към жена е по-силна от тази към топката? Има ли засади в обичта? Колко точен е прекият свободен удар, ако вече си ударен право в сърцето? Бил ли е някой на някого дузпата? И има ли връзки, завършили с фразата „Мачът е свирен“?
Те са едни от най-секси половинките на футболистите на „Реал“. Ето ги.

Продължителност на четенето – по-малко от едно полувреме. Свирим начало.

Най-красивите голове, най-оспорваните дербита, най-ярките звезди на терена - всичко за Шампионска лига следете на btvsport.bg.

САНДРА ГАРАЛ

Годеница на Марко Асенсио. Надява се, че "Реал" Мадрид ще успее да се справи с "Ливърпул", изигравайки успешно 90 минути "Убий Бил". 

Коя е тя?

Сандра е испанка, родена е на 6 май 1994 г. По професия е архитект, но работи също като модел и Инстаграм инфлуенсър.

Снимка: instagram.com/ssandragaral/



Как се срещат?

Сандра съвсем скоро получи предложение за брак от любимия си – романтично толкова много, че да й завидят голяма част от жените. „Без значение колко пътища трябва да изминем в живота, важното е, че винаги ще го правим заедно“ – сподели тя.

Марко и Сандра се запознават в нощния клуб, където тя работела като сервитьорка. Любовта им се разгаря много бързо. Двамата са доста активни в социалните мрежи и често споделят важни за двойката моменти. 

 

МИШЕЛ ГЕРЗИГ

Жената до вратаря на "Реал" Тибо Куртоа. Най-вероятно ще присъства на място на мача, на стадиона във Франция.  

 

Коя е тя?

Интересен факт за нежната Мишел е, че е прекарала известно време в израелската армия. Тя е висока 178 см и има пронизващо сини очи. Често тренира и спазва специален хранителен режим, съобразен с нейната фигура. 

Кариерата й на модел получава силен тласък, след като обявява връзката си с футболиста. В интервю обаче обяснява, че решението ѝ да се среща с Куртоа няма нищо общо със славата и че предпочита да игнорира хората, които я обвиняват, че преследва знаменитост, защото просто следва сърцето си.

Как се срещат? 

Вратарят на Реал Мадрид Тибо Куртоа за първи път потвърждава връзката си с израелския модел през 2021 г. Малко преди това двамата са били заснети заедно на яхта в Ибиса.  

Преди Куртоа да започне да се среща с Мишел, той е бил в дълга връзка с Марта Домингес. Те имат две деца - Адриана и Николас. Според различни източници са се разделили, защото белгиецът й е изневерявал няколко пъти.

Снимка: instagram.com/mishelgerzig/

КАРОЛИНЕ ЛИМА

Тя е жената до защитника Едер Габриел Милитао.  

Коя е тя?

Каролине е бразилка и работи като модел и инфлуенсър. В Инстаграм има над 2 милиона последователи, в YouTube - над 108К. Любопитен факт е, че тя е с 2 години по-голяма от футболиста. Висока е 1,67 м и тежи около 55 кг. Характерен белег е светлата й руса коса, която футболистът обичал да сплита. Каролине има и няколко татуировки по тялото си.

Двамата с Едер Милитао скоро ще стават родители на момиченце. През декември 2021 г. двойката обяви, че очаква първото си дете заедно. Според някои източници избраното име за чаканото бебе е Сесилия.

Как се срещат? 

Слуховете, че двамата се срещат, се появяват през юни 2021. Месец по-късно бразилският национал потвърдил това, публикувайки снимка в Инстаграм, на която позирал на яхта, подписана с емотиконка с любовно сърце.

Снимка: instagram.com/karolinel/

 

КОРА ГОТИЕ

Съпругата на Карим Бензема е очарователна със секси къдриците си.

Коя е тя?

Кора е родена във Франция през 1991 г. Тя е инфлуенсър в социалните мрежи и модел, който е работил за марки като Zara и Dior. 


Как се срещат?

Двамата се запознават в Дубай през 2015 г. Животът на Кора Готие се променя в деня, в който се среща със спортиста по улиците на луксозен квартал в Мадрид. Година по-късно сключват брак.
Двойката има син Ибрахим, роден през 2017 г.

КЛАРИСА АЛВЕШ 

И още малко екзотика в "Реал" Мадрид - съпругата на Марсело.

Коя е тя?

Клариса е с него от дебюта му в отбора през 2007 г. Тя също като много от другите половинки на футболистите е инфлуенсър в социалните мрежи с над 600 хил. последователи в Инстаграм. Освен това, чаровната брюнетка е и актриса. 

Как се срещат?

Двамата са женени от 2008 г. и имат две деца - Енцо (който в момента играе за младежкия отбор на Реал Мадрид) и Лиам.

Гледайте финала на УЕФА Шампионска лига на 28 май, събота, от 20:30 ч. по bTV Action.

Най-красивите голове, най-оспорваните дербита, най-ярките звезди на терена - всичко за Шампионска лига следете на btvsport.bg.