.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Вини Джоунс вече е вдовец, съпругата му почина на 53 години

LadyZone.bg | преди 10 седмици
Вини Джоунс и Таня Джоунс
Снимка: Getty Images

След 25 години брак, британският актьор и бивш футболист Вини Джоунс загуби съпругата си Таня. Жената е починала у дома си след дълго боледуване. Преди 32 години, след раждането на дъщеря ѝ от първия ѝ брак, на Таня са ѝ открили сърдечен проблем и се е наложило спешна трансплантация. От този момент нататък, жената е знаела, че може би не ѝ остава много и се е опитвала да извлече най-хубавото от живота.

Вини Джоунс и Таня Джоунс
Снимка: Getty Images

„Когато отидох да поискам ръката ѝ от баща ѝ, той ме попита дали знам с какво се захгващам, сподели Вини в интервю за The Guardian преди няколко години. Отвърнах му, че знам и че ще се грижа за нея. Опитахме се да живеем нормален живот и ми се струва, че понякога прекалявахме. Нямаше време да си мислим „какво“ и „ако“. Вземахме това, което животът ни предлагаше.“

Вини Джоунс и Таня Джоунс
Снимка: Getty Images

Вини Джоунс и Таня се познават от деца и дори веднъж са излизали на среща, но по-късно в живота им пътищата им се разделят. Чак когато футболистът започва да играе за „Челси“ през 1994, случайно я вижда през прозореца на автобуса и я познава. По това време 26-годишната Таня тъкмо се е развела с предишния си съпруг Стийв Тери, от когото има дъщеря Кейли.
Две години по-късно Вини и Таня се женят и бракът им продължава 25 години. Съболезнованията си за загубата на Джоунс изразиха от футболните клубове „Уимбълдън“ и „Челси“.

През 1998 Вини Джоунс замени футболната си кариера с актьорска. Участва в култовия филм на Гай Ричи „Две димящи дула“, а след това продължи да играе ролята на хулиган и престъпник. Това е образ, който Вини Джоунс изгражда за себе си още по време на годините си като футболист. Известен е с неприличното си поведение и груба игра. Може би най-необичайната му роля обаче е в музикалния сериал „Галавант“, в който трябва да пее.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?