.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Вдишването на презервативи през носа е кофти идея

Евгений Милов | преди 15 седмици
презерватив
Снимка: iStock
Поредното безсмислено предизвикателство, което да не правите

САЩ е парадоксално място за живот - само преди месец стана първата страна, изстреляла автомобил в открития космос към Марс (благодарение на Илон Мъск), но тийнейджърите не спират да измислят безсмислени идеи, с които да се предизвикват в социалните мрежи. 

След предизвикателството с поглъщането на капсули с перилни препарати, което имаше фатални последствия за някои участници, най-новата мания на тийнейджърите в Щатите е вдишването на презервативи през носа.

В интернет вече е пълно с видеоклиповете, от които виждаме тийнейджърите да вдишват презервативи през едната ноздра на носа и да го изтеглят през устата, след като е преминал през носоглътката.

Предизвикателството с презервативи е опасна идея, която не само представлява непосредствена опасност от задушаване, но може да причини по-дългосрочни здравословни проблеми.

Носоглътката наистина свързва носа с устата, но не е нужно да го доказвате, като провирате парче гума през нея. Носът е предназначен да вдишва и пречиства въздуха, който същевременно се овлажнява до навлизането в белите дробове. Това е деликатна система, която не е предназначена да поема презервативи. Нито каквито и да е предмети.

Междувременно, използването на кондом по време на секс предпазва от венерически заболявания и нежелана бременност. Нещо, в което има повече смисъл, от вдишването му през носа. 

Уморени от поглъщането на перилни капсули, тийнейджърите вече разнообразяват скуката с вдишване на презервативи през носа. Палец надолу и за двете.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?