.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Успели жени в ефира на N-JOY и Classic FM радио

| преди 15 седмици
2111579121.png
Седмицата на жената по радио N-JOY и Classic FM радио има за цел да отдаде заслуженото уважение на образа на жената, която играе съществена роля всеки ден от нашия живот

Дами, които олицетворяват успялата жена в личен и професионален план, ще гостуват от 6 до 9 март в студиата на радио N-JOY и Classic FM.

По повод Международния ден на жената, който отбелязваме на 8 март, посвещаваме цялата седмица в радиоефира на жените, които ни вдъхновяват, разсмиват и окуражават да бъдем по-смели и по-добри.

В Седмицата на жената ще ви срещнем с жени, които най-вече владеят музикалното изкуство, които са признати професионалисти, които се славят като завидни домакини, стремят се да бъдат добри родители и най-вече имат кауза, която искат да споделят с вас.

Седмицата на жената по  радио N-JOY и Classic FM радио има за цел да отдаде заслуженото уважение на образа на жената, която играе съществена роля всеки ден от нашия живот.

Следете за повече информация около Седмицата на жената по радио N-JOY и Classic FM радио и на нашите сайтове www.njoy.bg и www.classicfm.bg

Можете да следите специалната програма на радио N-JOY и във Facebook страницата на радиото, където пряко ще бъдат излъчвани стриймове от интервютата на гостите в Седмицата на жената по радио N-JOY.

С какво спите?