Бионсе и Джей Зи са една от най-успешните звезди двойки в Холивуд. Заедно са от 12 години, имат малка дъщеричка и едновременно с това успяват да поддържат успешните си кариери. 

Личният живот е... личен

Снимка: Splash/ Guliver Photos

Извън това, което двамата избират да показват на света - необходимо за кариерите им, всичко останало свързано с отношенията им е далеч от светлината на прожекторите. Когато се събраха, двамата се появиха ръка за ръка по червените килими, но отказаха да коментират връзката си в интервюта. Едва ли на обикновените хора им се налага да се крият от папараци, но важи същото правило - има неща между двамат души, които няма нужда да стават публично достояние.

Солидна основа на връзката е приятелството

Ясно е, че за да е успешна една връзка, има някои задължителни неща, които трябва да са част от нея. Например? Уважение, комуникация и честност. Бионсе и Джей Зи обаче са изработил и още няколко. Приятелството помежду им изглежда е важна част от успеха на връзката им - преди да пламне искрата помежду им, двамата дълго време са приятели и се опознават, преди да направят следващата крачка. Самата Бионсе е споменавала, че най-добрият й приятел е не друг, а Джей Зи. Ако искате да се радвате на дълбоки и сериозни отношения с човека до себе си, трябва да го опознаете. В крайна сметка - нужен ви е човек, с когото можете да се смеете от сърце и да остареете заедно - затова да знаете кой е той и да го харесвате са две задължителни условия.

Не забравяйте за романтиката

Снимка: Splash/ Guliver Photos

Дори и известни, Бионсе и Джей Зи се стараят да запазват романтиката помежду си. Какво имаме предвид? Когато са на сцената винаги си разменят мили погледи и усмивки, а когато папараците успеят да ги снимат, обикновено са прегърнати, взират се в очите си или флиртуват един с друг. Освен това, дори и когато са много заети, намират време за романтично бягство от работата. По време на световното турне на Бионсе, те бяха заснети на романтична вечеря в ресторант, с бутилка вино и много усмивки, които показват, че любовта помежду им изобщо не е отминала. Може би наистина има какво да научим от тях.

 

Подкрепяйте се

Често виждаме Бионсе да куфее на концертите на Джей Зи. Той пък е забелязван да ръкопляска бурно на любимата си, когато тя е на сцената. Да подкрепяш партньора си и да получаваш същото в замяна е едно от най-важните условия за успех и двамата го доказват без каквото и да било съмнение.

Балансирайте

Бионсе и Джей Зи са изключително заети хора. И двамата управляват компании за милиони долари, родители са за първи път в живота си и всички се чудят как успяват. Без да разполагат с повече от 24-те часа, с които и всички останали, звездите съумяват да балансират ангажиментите си с много усърден труд.

Снимка: Getty Images/ Guliver Photos
Бъдете себе си

Бионсе и Джей Зи не се опитват да бъдат като никого другиго. Бионсе е Бионсе. Джей Зи е Джей Зи. И двамата са отделили време и усилия, не само за да се изградят като личности, но и че и сега, когато са заедно, важи същото.