.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

United Colors of Love

| преди 2 години
Benetton
Снимка: Benetton
Benetton събира дрехи за хора в нуждa с дарителска кампания "Love for Humans"

В месеца на любовта италианският моден бранд Benetton търси добри сърца, които да дарят топлина и внимание на нуждаещите се през февруари – към ближния в нужда, към детето и възрастния човек, събуждащи желание за грижа. 

В името на хората в нужда Benetton организира мащабната дарителска кампания "Love for Humans", като ви приканва да участвате, дарявайки своя дамска, мъжка или детска дреха Benetton & Sisley от 1 до 14 февруари във всички магазини на Benetton в София, Mall Plovdiv, Burgas Plaza и Mall Galleria Бургас.

Партньор в дарителската кампания е благотворителната организация Holiday Heroes, която ще изпрати събраните дрехи към социално слаби семейства, възрастни хора, самотни майки и хора с увреждания.

По време на кампанията дарителите участват в томбола за над 100 награди и Голямата награда на Benetton – ваучер от 1000 лв. Срещу всяка дарена дреха дарителите получават талон за участие в томболата, като така увеличават своя шанс да спечелят в нея. Печелившите ще бъде изтеглени на 16 февруари от 11 ч. в магазин Benetton–Mall of Sofia и ще бъдат обявени на фейсбук страниците на Benetton Sofia, Benetton Bulgaria fan page и Holiday Heroes.

С всяка направена покупка с талон "Love for Humans" между 1-14 февруари Benetton дарява 1 лев за каузата на Holiday Heroes. Дари своя дреха и покажи любов към хора в нужда, защото тя е безценна за тях!

Benetton
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?