Ако DIXON доказа, че неслучайно е диджей номер едно в класацията на Resident Advisor за 2016-а, през март силната TAKEOVER серия в YALTA CLUB утроява удоволствието в лицето на Adam Port, &ME и Rampa, под общия знаменател на лейбъла KEINEMUSIK.

След като миналата година TAKEOVER сложи точката с Аdam Port и David Mayer, то този сезон завръщането на берлинския колектив, при това в разширен състав, е естественото продължение за проекта на Любо Урсини.

KEINEMUSIK не е какъв да е лейбъл, а завършена концепция, която държи високи стандарти, както за музиката си, така и за това тя да има своята визуална идентичност. Същевременно всеки от диджеите вътре е във върхова продуцентска форма и добавя стойност за сцената въобще. Така &ME се откроява със смесица от техно и соул хаус. 

Rampa наскоро изваде The Touch EP, два трака, които показват новия му звук и по всичко личи, че ще се превърнат в мантра за клубовете по цял свят. Паралелно с това се фокусира върху своя гийки проект TEILE (аналогови ефекти за диджейски цели) и подхожда изключително избирателно към участията си, което прави предстоящия TAKEOVER особено специална дата. Adam Port е името, което връща приятни усещания на феновете на TAKEOVER. KEINEMUSIK създава собствен музикален език, който отлично пасва на сенките на TAKEOVER.

На 1 март на jointhetakeover.com стартира и giveaway за тези, които искат да се сдобият с плочи с последния релийз на Rampa и тишърти с визуалното изкуство на KEINEMUSIK. За някои от феновете на TAKEOVER този месец ще е особено специален, защото, ако бъдат достатъчно наблюдателни в един от предстоящите бюлетини ще открият парола за members area в сайта, чието съдържание изисква специални права на достъп.