Дългоочакваният календар на Ивет Фешън за 2014 бе представен на официално събитие в столичния клуб Маскара. Повече от 10 години агенцията ежегодно представя модния си календар, който е с колекционарска стойност. Единствено гостите на светското събитие имаха възможност да се сдобият с оригиналното издание на "Born in the 90’s". Именно това е името на календара, който прави разходка из едно отнимало, но емблематично време. Кадрите дават възможност отново да изживеете спомени от 90-те години, в компанията на 7 завладяващо красиви жени.

Вижте снимки от фотосесията за календара>>>

Кадрите на "Born in the 90’s" са дело на Васил Германов. Стайлингът е на Хубен Хубенов, а гримът и косата на Слав, които черпят вдъхновение за фотосесията от незабравимите супермодели на 90-те години, които бяха по-известни от марките, които представяха.

Манекенките от онова време бяха превърнати в истински икони и сега намират отражение в новото поколение- родените през 90-те! Във фотосесията участват 7 от топ моделите на Ивет Фешън, сред които Ваня Билева, Екатерина Куцарева, Нора Шопова и Християна Димитрова. Поли Генова, Михаела Филева и Били Хлапето забавляваха гостите на събитието.

Водещи на специалната вечер бяха актьора Иво Аръков и актрисата Луиза Григорова. Луиза за първи път липсва в календара, но за това пък похвали целия екип за това, което са сътворили.

Какво е да си модел - разкази от първо лице>>>