Най-влиятелната кънтри звезда в момента Тейлър Суифт повдига завесата над личния си живот, за който иначе трудно говори. Любимката на тийнейджърите и „Билборд“ споделя подробности за изминалите си връзки и скандалните й раздели с мъжете, на които са посветени част от албумите й.

Миловидната Тейлър разкрива защо в любовта не й върви и кога е била първата й целувка. „Бях на 15 и едно от последните момичета, което не се беше целувало с момче. Момчето, което целунах за първи път, беше сладур, а целувката не беше никак лоша. В крайна сметка след нея продължихме да излизаме почти година.”



А съветът, който днес на 23-годишната Тейлър дава на младите момичета, които искат да спечелят момчето на мечтите си е простичък. “Най-добрият начин да покажеш интереса си към някого е като му даваш дребни знаци. Върви и говори с него, но никога недей да изглеждаш отчаяна или непременно търсеща вниманието му. Ако стане – хубаво, ако ли не – поне ще имаш нов приятел в компанията си.“

Но най-важното правило на кънтри звездата е „никога не преследвай един мъж, това е най-неприятното нещо. След това остави той да те преследва и да те спечели. Всичко това русокосата красавица споделя в новия брой на JOY.