.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Technasia ще тресе единствения български клуб в световния Топ 100

Евгений Милов | преди 1 година
Technasia
Снимка: Facebook
Става дума за партито в YALTA CLUB, разбира се

Въпреки спада с 41 места до номер 82, YALTA CLUB отново е единственият български клуб в най-престижната световна класация на 100-те най-добри клуба в света според читателите на DJ Mag. А успехът ще бъде отпразнуван тази събота (8 април) в компанията на един от най-провокативните артисти на световната сцена – Technasia, както и резидентите Philip Chernikov и RUNO.

Популярната класация на DJ Mag е считана за международен критерий при оценката на най-добрите клубове в света, като всяка година стотици хиляди фенове от всички краища на света гласуват и оценяват любимите си парти локации и фестивали за електронна музика.

DJ Mag TOP 100 е създадена през 2006-а, когато за най-добрите клубове в света имат право да гласуват само диджеи. През 2009-a YALTA CLUB за първи път намира място сред най-добрите 100 (на 95-то място) в света и оттогава всяка година неизменно е в тази класация.

YALTA CLUB
Снимка: YALTA CLUB

От 2010-а гласуването е отворено и за публиката, а родният клуб заема различни позиции, докато през 2012-а е класиран на рекордното си (засега) 12-то място в света с вот от 80 000 гласа. YALTA CLUB е един от малкото клубове в света, задържали се в цели 8 поредни години в Топ 100.

Изненадите не спират с Technasia, защото един от посетилите събитието на 8 април ще спечели ВИП пакет за двама за най-очакваното събитие в електонната музика тази пролет – SOLAR Easter Trinity 2017. Билети може да намерите само на входа на събитието на цена от 20 лв.       

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?