.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Тази нощ - Ловджийска луна ще осветява пътя ни към успеха

LadyZone.bg | преди 3 години
луна
Това е идеалното време за заклинания, насърчаващи творчеството, просперитета и по-добрите семейни отношения

Късно през октомври, всяка година, се случва пълнолуние, което се нарича Hunter’s Moon - Ловджийска или Кървава луна. Това е второто пълнолуние след есенното равноденствие.

Тази година Ловджийската луна ще бъде на 27 октомври.

Според народните поверия пълната луна ще свети много силно. Светлината й ще помага на ловците по време на техния нощен есенен лов. Това е последната им възможност да осигурят месо за семействата си през зимата.

Ритуали по време на Ловджийската луна

Това е идеалното време за заклинания, насърчаващи творчеството, просперитетa и по-добрите семейни отношения. Подарете на човека, с когото искате да скрепите отношенията си, невен или лайка. Може да му направите и чай от тези билки и да го изпиете заедно.

В нощта на Ловджийската луна може да заредите енергийно камъните, които носите като бижута, за да ви донесат повече успех. За целта ги поставете в стъклена купа и я оставете цяла нощ на лунна светлина. Ловджийската луна зарежда най-добре опал и турмалин.

Какво е различното на Ловджийската луна през 2015 година?

Ловджийската луна ще бъде и суперлуна. Това означава, че тя ще бъде възможно най-ярка и възможно най-близо до Земята. В някои месеци пълнолунието се случва в моменти, в които Луната е много близо до Земята. Тазгодишната Ловджийска луна се появява точно в такъв период. Тя е в перигей – най-близката точка на Луната до земята в месечната й орбита. 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?