Принц Уилям органзирал тайно ергенско парти през уикенда, на което присъствали само най-близките му приятели.

Първоначално се смяташе, че ергенското парти на принц Уилям ще включва пресушване на коктейли в някое от популярните лондонски заведения. Принц Хари, който е избран за кум, обаче имаше други планове.

А именно - празненство, включващо високоскоростни лодки и водни ски в Ексмаут, графство Девън. Заради изтеклата информация обаче, в последния момент той променил плановете. Вместо това организирал парти в имението Норфолк в тесен приятелски кръг, на което присъствали около 20 близки авери на Уилям.

Разходите за уикенда не надхвърлили 2500 паунда, тъй като групата от 22 мъже останала в просторното имение в провинцията, съобщава БГНЕС.

Празненството трябваше да бъде организирано малко преди сватбата на 29 април, каквато е традицията на ергенските партита, но принц Уилям има многобройни кралски задължения.

Партито на Уилям в тесен приятелски кръг наподобява ергенското парти на баща му Чарлз, което се случи преди той да се ожени за легендарната лейди Даяна Спенсър. Той се събра със свои приятели от флота в Дорчестър.