.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Трогателно - куче спаси ранена сърничка от удавяне

Росица Николова | преди 2 години
куче
Снимка: YouTube/Facebook

Запознайте се със Сторм - кучето, което не се поколеба за секунда, когато видя бебе животинче във водата, и му се притече на помощ. След като скочило във водата, кучето леко захапало за врата сърничката, така, както го прави майка с малките си, и започнало да плува с нея към лодката.

Storm
Снимка: Youtube

Когато излезли на брега Сторм се оказало, че безпомощното същество е ранена малка сърничка.

Кучето продължило да я обгрижва, като я побутвал с нос и я облизвал, за да я посъживи и стопли. Сторм и неговият собственик останали при сърничката, докато не пристигнали представителите на Strong-Island-Animal-Rescue-League - организация фокусира върху предлагането на храна, ваксини и подходящи подслон на ранени, изоставени и бедстващи животни. 

Не всичко обаче завършило добре дори и след изваждането на сърничката от водата. Спасителите от приюта имали проблеми с дезориентираната сърничка, защото тя скочила отново във водата. Този път доброволец на име Франки Флоридия отишъл и я извадил.

 

сърничка
Снимка: Strong-Island-Animal-Rescue-League

Най-важното е, че краят е бил добър. Едно смело куче спасило една изплашена сърничка, а накрая всички били живи и здрави!

сърничка
Снимка: Strong-Island-Animal-Rescue-League
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?