Обещай си, че лятото на 2016 ще е всичко друго, но не и скучно! И го направи! Защото само от теб зависи почивката ти да не е само 1 седмица платен отпуск на морето, а свободата на топлия сезон да не е само в гледане на филми. Това лято има толкова много неща за правене, толкова приключения те чакат да се включиш в тях, че дори само да прочетеш нашия списък с предложения, животът ти вече ще е станал по-интересен.

С прозрачно кану по реката
Кануто е наречено The Molokini и е дело на архитекта Брайън Тренхол. Каякът е изцяло прозрачен, подсилен с алуминиева рамка. С него ще сте максимално близо до природата, защото ще виждате кристално ясно всичко, което е под вас във водата.



Плаване с дюшек
Намерете малка, спокойна рекичка и се отпуснете по течението й. Разбира се, не забравяйте дюшека си. Свикнали сме да асоциираме този надуваем аксесоар с морето, и отивайки на планина, рядко го взимаме. А той може да направи релаксът максимален.



Палатка във въздуха
Традиционните палатки се разпъват на земята, като стените им се фиксират с метални колчета. Това лято обаче чупи всякакви окови. Палатките висят във въздуха.  Може да опънете палатка или тента между дърветата или да използвате дървените талпи край кея. Гледката със сигурност ще е различна.

Аналогово лято


Опитайте се поне в някои дни на лятото да излезете от матрицата на мобилните телефони, компютрите и социалните мрежи. В едно аналогово лято музиката ще звучи от грамофонни плочи, а вместо на клавиатурата на компютъра, ще записваме мислите си с пишеща машина.