.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Тази карта показва паролите за безжичен интернет на летищата по света

Евгений Милов | преди 1 година
Google Maps/WiFox
Снимка: Google Maps/WiFox
Полезен помощник за всяко пътешествие

Ако ви се е налагало да ползвате безжичен интернет на големи летища по света като "Хийтроу" в Лондон или "Джон Ф. Кенеди" в Ню Йорк, сигурно сте се чудили как можете да разберете паролата, за да ползвате услугата?

Е, повече няма тайни за вас, благодарение на травъл блогъра и компютърен инженер по сигурността Анил Полат, който създава световна карта, показваща паролите за безжичен интернет на летищата по света.

Анил отлично разбира колко е ужасяващо може да бъде убиването на време на летищата, докато чакате с часове на терминала, особено когато става въпрос за летищата, които не предлагат безплатен Wi-Fi. 

Така, в опита си да спаси уморените, ядосани и отегчени пътници по цял свят, той създава тази страхотна интерактивна карта, за да им помогне да се сдобият с летищните пароли на безплатния Wi-Fi интернет.

Картата е изключително лесна за употреба, така че вече няма да имате проблем с онлайн връзката на летищата по света. Можете да свалите картата WiFox като мобилно приложение за iOS и Android.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?