.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Тази двойка превръща любовта си към пътуванията в мечтаната работа

Евгений Милов | преди 43 седмици
Instagram/saltinourhair
Снимка: Instagram/saltinourhair
Запознайте се с Хана и Ник от "Сол в косите ни"

Хана Спелт и Ник Нордик са двойка пътешественици, които са успели да предефинират концепцията за работа на пълен работен ден. 

Новата "кариера" на двойката започва през 2016 г., когато решават да отделят от времето си, за да помагат и на останалите хора да осъзнаят, че животът е нещо много повече от работа от понеделник до петък и уикенд, в който да си почиваш от изтощителната седмица. 

Така двамата започват да документират невероятните си приключения по целия свят в сайта "Сол в косите ни".

 

Спиращите дъха снимки не само прави изключително популярна Инстаграм страницата им, но само за три години "Salt in our Hair" прераства в солиден бранд.

Въпреки че Спелт и Нордик първоначално "крадат" време за проекта от обичайните си задължения и професия, творческият тандем открива, че спонсорството, сътрудничеството и медийният интерес могат да им позволи да превърнат хобито си в мечтаната работа на пълно работно време.

Вижте едни от най-вълнуващите кадри на Хана и Ник от приключенията им в Инстаграм, където Team Salty има почти 140 000 последователи.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Статии за четене или видео за гледане?