.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Ресторант предлага отстъпки за надарени клиентки

Евгений Милов | преди 49 седмици
сутиен
Снимка: iStock
Големината (на сутиена) има значение

Китайски ресторант търпи критики заради вулгарно рекламиране и дискриминиране на жените, заради това че предлага различни ценови отстъпки на клиентките си в зависимост от големината на сутиена им.

Ресторантът "Trendy Shrimp" пусна реклами с надпис "Целият град търси гърди", за да промотира отстъпка между 5 и 65% за клиентките си, според седем размера в големината на техните сутиени. Без изненади, дамите с най-скромен бюст получават най-ниска отстъпка от цената. 

Asian Correspondent
Снимка: Asian Correspondent

Управителят на ресторанта Лан Шънган в китайски град Ханджоу сподели, че акцията със сутиените е увеличила клиентелата на заведението с 20% от началото на рекламната акция.

Вижте повече информация за нестандартното място в BBC News, както и за още едно - кафене в Австралия, което облага с "мъжки данък" клиентите си:

Кафене таксува с 18% по-скъпо мъжетеЕто до какво води неравенството между половете
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?