Езиковите бариери, пред които се изправяме, когато сме в чужда страна и се опитваме да общуваме с хора от местното население, могат да ни навлекат редица грижи, проблеми и недоразумения. Въпреки че смартфоните разполагат с множество приложения, улесняващи общуването между хората, не винаги можем да разчитаме на тях. Ограниченият достъп до интернет, различните оператори и други битови фактори оказват влияние върху ежедневната интеракция със света и модерното общество.
Именно затова Waverly Labs обедини сили и намери решение, създавайки специални слушалки от ново поколение Pilot.

Това, което ги прави уникални, е способността им да превеждат в реално време реч, давайки възможност на двама души да комуникират абсолютно свободно помежду си, независимо от езика на който говорят. Единственото условие в случая е и двамата участници да използват Pilot. Именно това е и причината, поради която компанията предвижда да пусне на пазара комплект, включващ два броя от тях. От Waverly Labs също така съветват, след като си вземете уникалните слушалки, да инсталирате допълнително приложение на мобилното устройство, което да ви даде възможност за работа и в офлайн режим.

Предварителните поръчки на Pilot вече са в сила от 25 май. Ще можем да избираме между три различни цвята – бял, червен и червен. Серията за първите купувачи ще бъде ограничена и на цена от €160. След това комплект с два броя на Pilot може да стане ваш срещу €265.