.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Открихме начин да владеем всички чужди езици

LadyZone.bg | преди 2 години
2111132594.jpg
Снимка: Press office
Кой не си е мечтал да бъде полиглот, да пътува по света и да може да общува свободно с местното население? Няма такъв човек, нали!

Езиковите бариери, пред които се изправяме, когато сме в чужда страна и се опитваме да общуваме с хора от местното население, могат да ни навлекат редица грижи, проблеми и недоразумения. Въпреки че смартфоните разполагат с множество приложения, улесняващи общуването между хората, не винаги можем да разчитаме на тях. Ограниченият достъп до интернет, различните оператори и други битови фактори оказват влияние върху ежедневната интеракция със света и модерното общество.
Именно затова Waverly Labs обедини сили и намери решение, създавайки специални слушалки от ново поколение Pilot.

Това, което ги прави уникални, е способността им да превеждат в реално време реч, давайки възможност на двама души да комуникират абсолютно свободно помежду си, независимо от езика на който говорят. Единственото условие в случая е и двамата участници да използват Pilot. Именно това е и причината, поради която компанията предвижда да пусне на пазара комплект, включващ два броя от тях. От Waverly Labs също така съветват, след като си вземете уникалните слушалки, да инсталирате допълнително приложение на мобилното устройство, което да ви даде възможност за работа и в офлайн режим.

2111132595.jpg

Предварителните поръчки на Pilot вече са в сила от 25 май. Ще можем да избираме между три различни цвята – бял, червен и червен. Серията за първите купувачи ще бъде ограничена и на цена от €160. След това комплект с два броя на Pilot може да стане ваш срещу €265.

Ключови думи:Свят, Лайфстайл, Езици
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
С какво спите?