.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Осъдиха серийния убиец, който погуби бившето гадже на Аштън Къчър, след показанията на актьора

LadyZone.bg | преди 5 седмици
Аштън Къчър
Снимка: Getty Images

Приключи съдебният процес срещу серийния убиец Майкъл Гарджюло, наречен от медиите „Холивудският изкормвач“, който уби две жени и опита да убие и трета, преди да бъде заловен през 2008 г. Убиецът беше признат за виновен и е много вероятно да получи смъртна присъда. Една от жертвите му е бившата приятелка на актьора Аштън Къчър, който се яви в съда, за да разкаже спомените си от нощта, в която младата жена е била убита.

Аштън Къчър
Снимка: Getty Images

В съда Аштън Къчър разказа, че същата вечер се е бил уговорил с 22-годишната Ашли Елерин да се срещнат и да излязат за по питие. Връзката им не била много задълбочена, затова когато почукал на вратата, Къчър не се изненадал много, че жената не му отваря.

„Почуках на вратата, но никой не ми отговори, спомня си той. Почуках отново, след това още веднъж, но пак не получих отговор. Тогава предположих, че тя е излязла с някой друг, защото бях закъснял доста.

Аштън Къчър
Снимка: Getty Images

Това, което прави историята още по-ужасяваща е, че 23-годишният тогава актьор, който по това време се снимал в комедийния сериал „Шеметни години“, погледнал през прозореца и видял червено петно на килима, което помислил за вино. Това затвърдило убеждението, че Ашли е започнала купона с някой друг. Всъщност петното било от кръвта на жестоко убитото момиче, чието тяло не се е виждало през прозореца.

На следващия ден Аштън Къчър разбрал за убийството по новините и веднага отишъл в полицията: „Спомням си как след като чух за убийството, веднага отидох при разследващите и им казах, че отпечатъците ми са по вратата. Бях се побъркал от страх.“

Убийствата на „Холивудския изкормвач“

Аштън Къчър
Снимка: Getty Images

Майкъл Гарджюло е признат за виновен по обвинения в две убийства – това на Ашли Елерин и на още една млада жена четири години по-късно. Той също така е признат за виновен по обвинение в опит за убийство на друга млада жена през 2008, която обаче успяла да се измъкне от него и след това го идентифицирала.

Аштън Къчър
Снимка: Getty Images

Гарджюло подбирал за жертви само млади красиви момичета и ги дебнел в продължение на месеци, преди да ги атакува с нож и да ги убие по особено жесток начин. Счита се, че освен двете му жертви, за които е признат за виновен, може да е извършил още едно убийство през 1993, а може би и още други, с които полицията не е успяла да го свърже.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какви оценки получава(х)те в училище?