Певицата Никол Шерцингер впечатли феновете си с екзотични снимки, направени на фона на червеникави скали. С бял бански, който подчертава още по-добре стегнатото й тяло.

„Тя беше dark horse“ – пише към кадрите вокалистката на The Pussycat Dolls в Инстаграм. В английския език „dark horse“ се използва за участник в надпревара, независимо дали спортна, политическа или артистична, който е бил пренебрегван, но изненадващо се е представил много добре.

Излъчващата самочувствие певица ще навърши 43 години след броени дни – на 29 юни.

От края на 2019 г. тя е във връзка с бившия ръгбист Том Еванс (36). Те се срещат за първи път в музикално риалити, където тя е в журито, а той – участник, пеещ в триото Try Star.

Двамата са си писали и са флиртували седмици, преди да излязат на истинска среща. Официално потвърждение за връзката си двойката направи, появявайки се заедно и прегърнати на церемонията по връчването на наградите „Златен глобус“ през януари 2020 г.

Преди това Никол Шерцингер имаше романс с тенисиста Григор Димитров. През февруари 2017 г. тя се снима в двора на Боянската църква в София, като по този начин отпразнува 3 милиона последователи в Инстаграм. Днес певицата има над 4,9 млн. фенове в социалната мрежа.

Любопитен е фактът, че през май т.г. Григор Димитров посети България заедно с приятелката си Лолита Османова и също се снима в Боянската църква. Най-добрият български тенисист се прибра за кратко, за да отпразнува 30-ия си рожден ден в родния Хасково.