Южната ни съседка тази година привлече вниманието на световни звезди от ранга на Никол Кидман, Сара Джесика-Паркър, Илон Мъск, Никол Шерцингер, Серина Уилямс и др. Куп звезди подминаха България, избраха да почиват в Гърция и да разглеждат красотите й с яхти. 

  • Велико Търново – котки в саксия, Царевец и 25 градуса през ноември
  • Макар и с 8 години закъснение защитена зона „Камчия“ е факт
  • Открихме къде се крие „тайната“ за пенсиите в България
  • Лятната ваканция на звездите
  • Забравете за Фейсбук и Инстаграм, докато сте на почивка. Ето защо
  • Пет нови защитени територии в България – сред тях са „Бабу́” и „Река Белица”
  • Животът им е във вашите ръце – как да предпазите домашните си любимци от летните жеги
  • Яхта под наем в България – какви са цените?
  • Суха, изтощена и заплетена - как да възстановим косата си след ваканция?
  • ТОП 10 на най-търсените места за каравани този сезон

Коя звезда къде се излежава и с какво бяха изкушени от гърците? 

 

"БЛАГОДАРЯ, КРАСИВА ГЪРЦИЯ!" - НАПИСА НИКОЛ КИДМАН

Със снимката, която сподели, буквално взриви гръцките си последватели. Актрисата публикува кадър с лазурни води, в които спокойно плува. 

Последователите й веднага започнаха да се обазалагат къде точно се намира кино звездата. Едни от предположенията бяха за Паксос, остров в Йонийско море, или за място в Северна Гърция. 

СЕРИНА УИЛЯМС ПРИ ОЛИМПИЙСКИТЕ БОГОВЕ


Семейството на тенисистката направило импровизирано пътешествие до Атина. Спортистката сподели няколко кадъра от древногръцкия храм Пантенона. Подчерта и че кадрите нямат филтри. 

ГОЛДИ ХОУН И КЪРТ РЪСЕЛ НА РОМАНТИКА В СКИАТОС

Двамата са една от двойките с най-дълга връзка в Холивуд. Романтиката явно е важна за тези отношения. Двамата са почивали на остров Скиатос. Това е малък гръцки остров в Егейско море, най-западният от групата острови на Северните Споради. 

МАТЮ МАККОНЪХИ С МАЙКА, СЪПРУГА И ТРИ ДЕЦА

От гръцкото узо най-вероятно е пил и Матю Макконъхи. Той е прекарал лятната си почивка със скокове от скали в морето по средата на юни. 

БАСКЕТБОЛНАТА ЗВЕЗДА МЕДЖИК ДЖОНСЪН В САНТОРИНИ И НЕ САМО

В компанията на любимата си жена Междик Джонсън е обиколил множество гръцки острови. Санторини, Миконос, Коринт, Закинтос и Атина са само част от местата. 

"Беше невероятно да науча за историята на града и да получа толкова много библейски контекст!" - сподели в Инстаграма си спортистът. 

На Гърция заедно с него са се наслаждавали още Самуел Джаксън, LL Cool J и техните съпруги. 

На разходка с яхта из гръцки води беше и Илон Мъск. Най-богатият мъж на планетата бе уловен от папараците на своята повика, а бялата му кожа предизвика множество коментари в мрежата. Малко по-късно, разбрал за този интерес, Мъск отговори с шеговит коментар, че явно трябва по-често да си показва зърната. 

Снимка: Колаж: LadyZone.bg

Легендарният холивудски актьор Робърт де Ниро пък сподели плановете си да отвори хотел и ресторант в Гърция. Ппоред списание Travel + Leisure става дума за Nobu Hotel and Restaurant, където той си партнира с японския готвач Нобу Мацухиса. 

НА КОГО ОЩЕ ГЪРЦИЯ Е ЛЮБИМА ЛЯТНА ДЕСТИНАЦИЯ: