.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Интимни снимки на горски животни от дивата природа

Евгений Милов | преди 29 седмици
Instagram/Joachim Munter
Снимка: Instagram/Joachim Munter
Йоаким Мунтер има с какво да впечатли в Инстаграм

Финландският фотограф Йоаким Мунтер успява да заснеме приказни портрети на животните от дивата природа из горите на родината си. 

Живописните пейзажи на финландските гори са дом за много диви животни като лисици, червени катерици, птици, северни елени и дори мечки. 

А фотографът от Хелзинки успява да заснеме изключително интимни портрети на горските същества в естественото им местообитание, въпреки че повечето са познати като изключително плахи същества при контакт с хората.

За да спечели доверието на животните, Мунтер обяснява, че най-важното е да не изплаши животните: "Просто изисква време и търпение животното да се почувства комфортно около вас, за да се доближи".

Понякога отнема месеци на фотографа, за да заснеме животните - като случая с една лисица. Разгледайте част от любимите ни снимки на Мунтер в Инстаграм, за да се потопите в очарованието на дивата природа.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какво бельо носят вашите половинки - мъжете?