.

ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Хотел Звездоброй

| преди 2 години
Null Stern
Снимка: Atelier für Sonderaufgaben
Единствената звезда в него си ти

Под звездите и сред живописния панорамен пейзаж на Швейцарските Алпи са реализирали мечтата си хотелиерите Франк и Патрик Риклин.

“Null Stern”, което от немски означава “Нула звезди”, не е типичният хотел, в който сте свикнали да отсядате – без стени, покрив... и дори баня, но с винаги учтив иконом, който ще ви посрещне с кана кафе + пресен сандвич, преди да ви настани в двойно легло, където да пренощувате под небето на кантона Граубюнден.

Срещу 250 швейцарски франка (около 448 лева) на вечер ще получите още – нощни шкафчета и лампи, както и възможността да използвате най-близката обществена тоалетна след 10-минутна разходка от „хотела“.

Непрекъснато променящите се климатични условия заради надморската височина от 2000 м позволяват да отмените резервацията си буквално в последната минута. Можете да запазите за нощувка Null Stern всяка вечер през летния сезон, а по-детайлна информация можете да намерите на сайта му.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Какво бельо носят вашите половинки - мъжете?