.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Финландия предлага безплатна лятна ваканция, за да се научим как да бъдем щастливи

Евгений Милов | преди 20 седмици
Финландия
Снимка: iStock
Кой иска да стане щастлив?

Трудно е да не завиждаме на скандинавците, които постоянно окупират челните места в класацията на най-щастливите страни в света.

Финландия отново е най-щастливата страна в света, България е на 97-о място (ВИДЕО)Северноевропейските страни запазват челните места в класацията. България попада между Камерун и Гана

Когато става въпрос за тяхното щастие, скандинавците не крият тайната зад успеха си. Сега Финландия, официално най-щастливата страна в света, се опитва да даде шанс на хората да се докоснат до щастието, като си "наемат финландци".

Колкото и да си говорим за щастието, най-добрият начин да се научите да бъдете щастливи, е чрез практическия опит, разбира се, а този проект ще даде възможност на всеки да спечели пътувате до Финландия и да прекарате известно време с местните "гидове на щастието". Всичко това с надеждата, че техният спокоен и природосъобразен начин на живот може да помогне на хората да се отърват от стреса и неудовлетворението в живота си.

Ако искате да прекарате едно незабравимо финландското лято сред красивата природа, където да берете горски плодове, да се радвате на разходки с лодка и на игри край огъня, заобиколени от приятелски настроени хора, можете да се включите в кампанията "Rent a Finn" на "Visit Finland".

Кандидатстването е лесно - просто снимайте 3-минутно видео, в което да опишете себе си, връзката си с природата, защо искате да посетите Финландия, както и да попълните формуляра за кандидатстване в сайта. 

Победителите ще спечелят възможността това лято да пътуват до Финландия за три дни, като датите варират (юни-август) в зависимост от осемте домакина в съответните градове на страната, които са се включили в проекта. 

Всички разходи за пътуването и настаняването ще бъдат покрити, но имайте предвид, че ще бъдете заснемани по време на цялото посещение. За да разберете дали имате нужда от релаксиращо бягство във Финландия, не забравяйте първо да си направите теста за баланс.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?