Сега е времето да си стоим у дома, както съветват медицинските експерти, за да спрем разпространението на коронавируса. Това обаче изобщо не означава, че не може да пътешестваме виртуално. Много театри, историческии забележителности, музеи, а и певци ни доказаха, че чрез интернет можем да се намираме където си поискаме – на театър, на концерт, в музея, в Париж, Ню Йорк, Истанбул, Лондон...

Ето и още една сфера, която ни предлага пътешествия, мирис на море и златни пясъци – хотелиерската. Хотели по целия свят предоставят своите уеб камери, излъчващи на живо, за да можем да попътуваме дори и за няколко минути – да се пренесем на брега на морето. Ето 3 хотела с прекрасна морска гледка, 1 със приказни звуци и 1 с панорамен изглед.

Хотел Malibu Beach Inn – Малибу, Калифорния
Хотелът е разположен на брега на Тихия океан. Той предлага панорамна гледка към океана на гостите си на живо или чрез live камера, която е насочена директно към водата от лобито на хотела. Като атрацкия по всяко време във водата могат да бъдат забелязани плуващи китове.

Вижте гледката от хотел Malibu Beach Inn на живо тук.

Хотел Del Coronado – Коронадо, Калифорния
Местоположението на хотела, който се намира в Сан Диего, е идеална за уеб камера, излъчваща на живо – на пясъчен плаж на брега на Тихия океан. От хотела обясняват гледката така: „Разбиващи се вълни, морски бриз, слънчеви лъчи. Нашите камери, излъчващи на живо предлагат гледка към спиращата дъха гледка от хотела.“

Вижте гледката от хотел Del Coronado на живо тук.


Хотел Bahia Resort - Сан Диего, Калифорния
Още една прекрасна гледка от Сан Диего предлага хотел Bahia Resort, който е разположен на собствен полуостров и е обграден с тропически градини и километри плажна ивица.

Вижте гледката от хотел Bahia Resort на живо тук.

Хотел Inbal – Йерусалим, Израел
Макар да няма морски изглед покривът на хотела предлага една от най-широкообхватните гледки чрез уебкамера на живо. Това е така заради идеалната локация на хотела – на върха на хълм с изглед към парк „Свободата“ и Стария град. Можете да се отпуснете лично в неговите 335 луксозни стаи и спа център, а може да го направите и чрез камерата с гледка и чаша вино у дома.

Вижте гледката от хотел Inbal на живо тук.

Хотел Le Barthelemy Hotel & Spa – Сейнт Бартс
Виждането на хотела в една от най-желаните за знаменитостите локация относно излъчване на живо е малко по-различна от тези на предишните хотели. Той предлага записани звучи от разбиващите се вълни в морето на брега и от пеещите птички от резервата наблизо.

Чуйте звуците тук - в дъното на сайта, след няколко скролвания.

  • Поразително! Олимпийска състезателка "плува" на кухненския плот в условия на карантина (ВИДЕО)
  • Коя книга ви е отвела най-далеч? Споделяйте книжни пътешествия в #ПътувамБезПаспорт
  • Нови заповеди: сваляме маските и тръгваме към планините. Разрешено е
  • Бебето Колинс, което се роди с помощта на пожарникари
  • Отварят ли училищата? Как са решили проблема в Нидерландия и на остров Нантъкет
  • Странните неща, които детето ми направи по време на изолация
  • #ОстанетеСиВкъщи и гледайте сериали - 10 сериала, които може да гледате повече от веднъж
  • Батман мете улиците, Железният човек дезинфекцира, а Дарт Вейдър разнася хранителни продукти (ВИДЕО)
  • Теа Минкова: Не знам какво сме правили с Наум преди Амая
  • "Живей живота с щастие и страст" - мъж, починал от коронавирус, остави трогателно писмо на семейството си