.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

14-метров български трибагреник се вее на Червена скала в Родопите

| преди 1 година
Знаме в Смолян
Опит за рекорд за знаме от хора във Варна

С 14 –метрово знаме се окичи Червената скала над Смолян. Доброволци, алпинисти и военнослужещи от 101-ви алпийски батальон в Смолян поставиха новия трибагреник два дни преди Националния празник на България 3 март на една от най-трудната за достигане скала край града. Знамето е осигурено от Община Смолян и е с размери 14/3 метра. При ясно време трибагреникът се вижда от Смолян и със сигурност буди у всеки патриотични чувства. 

Ученици от Гимназията с преподаване на чужди езици "Йоан Екзарх" във Варна имат амбицията да поставят рекорд за най-голямо българско знаме, направено от хора. 

Те са вдъхновени от рекорда за най-голяма ДНК верига, сътворена от хора през лятото на миналата година. Идеята е в в чест на Националния празник 3-и март. Събитието е във Варна, като на 2 март  от 9:50 до 10:10 ч. (голямото училищно междучасие) ,те облякоха бели, зелени и червени фланелки, за да направят най-голямото българско знаме.  

Кои са най-ценните подаръци за рождения ви ден?