.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Световният хит "Мама готви по-добре" дебютира на 15 февруари в България

LadyZone.bg | преди 3 години
Мама готви по-добре
Любимата на 9 държави гореща семейна надпревара проследява сблъсъка на поколенията и силните семейни връзки

На 15 февруари от 18 часа bTV ще излъчи хитовия световен формат "Мама готви по-добре", в който силата на семейната връзка и сблъсъкът на поколенията имат главна действаща роля.

В горещата семейна игра "Мама готви по-добре" два отбора, съставени от майка и нейното пораснало дете, се състезават последователно на една от най-оспорваните сцени – готварския плот, за да се преборят за благоволението на съдията и финансовата награда. Наред с това те ще бъдат изправени пред неумолимо изтичащите минути, които във всеки епизод ще бъдат съобразени с времето, необходимо за обработване на "тайната съставка", която ще бъде в основата на мамината рецепта. Уловката се крие в това, че само детето има право да готви, а неговата майка да го напътства и съветва. Когато ситуацията в кухнята стане напечена и детето има нужда от помощта на мама, тя може да му я окаже като натисне своя "паник бутон". Рискът в намесата на мама се крие в това, че времето за приготвяне на храната ще се съкрати на половина, докато тя не излезе от кухнята отново.

Водещ на "Мама готви по-добре" е Александър Сано, който споделя, че не е  подозирал, че може да бъде толкова приятна емоция да готвиш с мама, както и че домът е там, където е кухнята, а в кухнята винаги е мама.

Желаещите да покажат безупречния синхрон в семейните си отношения могат да се запишат за участие на телефон 070010567, e-mail: mamagotvi@abv.bg, или на Фейсбук-страницата на предаването – facebook.com/MamaGotviPoDobre.

Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?