.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Струва ли си да се раждат деца в България?

| преди 2 години
новородено бебе
Снимка: iStock
Задава се второ специално издание на "Сблъсък"!

Участниците във второто от четирите ексклузивни издания на предаването “Сблъсък” ще спорят по темата “Струва ли си да се раждат деца в България?”. От едната страна на ринга ще седнат стилистът Антония Йорданова и Диди Дрингова, домакиня и съпруга на Искрен Пецов, чиято 24-годишна дъщеря учи и живее в Южна Корея.

Двете дами ще защитават тезата, че социалните условия в страната са крайно неподходящи за отглеждане на деца и липсва подкрепа от страна на държавата.

Срещу тях, на ринга ще седнат едно от лицата на кампанията “Направи го за България” и Мис България 2006 Славена Вътова и д-р Милен Врабевски – председател и основател на фондация “Българска памет”.

Според тях родината е най-доброто място за възпитаване и отглеждане на поколенията. Фондацията на д-р Врабевски е партньор на “Движение за национална кауза” и подкрепя различни инициативи за утвърждаване на националната идентичност.

Специалните издания на “Сблъсък” са в подкрепа на кампанията на Движение за национална кауза “Направи го за България” и имат за цел да помогнат за справяне с демографската криза. За първи път след седем години Иван и Андрей се връщат обратно на ринга, за да успокояват страстите, този път само по теми, свързани с родителството и раждаемостта.

Началото на първия “Сблъсък” е от 10 ч. на 18 март в Sofia Ring Mall. Всеки гост на търговския център ще има възможност да проследи спора между участниците на живо, както и да се включи пряко в драматичния дебат.

Най-горещата част ще се излъчва на живо в ефира на предаването “Тази събота” по bTV, която е медиен партньор на кампанията. Целият сблъсък отново ще се стриймва във Фейсбук страницата на ДНК. Освен да видят на живо любимите си водещи, посетителите на Sofia Ring Mall ще могат да се срещнат и с някои от лицата на инициативата и да получат повече информация за нея.

Част от кампанията е най-голямото кръщене в съвременната история на страната. Всички, чиито деца са заченати след 1 януари 2016 г., могат да се запишат, като качат на facebook.com/dnknpo снимка от видеозон, положителен тест за бременност или на вече роденото си бебе. За всяка споделена бременност ДНК ще дари минимум един лев за двойки с репродуктивни проблеми.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?