1.Чувствате се зле, че сте си купили дрехи, които никога не сте обличали
Често се случва в магазина да си кажем, че след като отслабнем 2-3 килограма, дрехата ще ни стои перфектно. Но свалянето на килограми не е толкова лесно, колкото си мислим. В резултат на това в гардероба на всяка жена има по една дреха, която стои необличана.

13 знака да не купувате тази дреха >>

 

2.Проверявате под душа за чудовища

10 неща, с които можеш да се отбраняваш от крадци у дома >>


Да, това наистина се случва при повечето жени. Когато са сами вкъщи, дамите понякога изпадат в параноични състояния. А сме гледали достатъчно филми, в които зад завесата в банята се спотайва някакво чудовище, наемен убиец или просто някоя откачалка с нож.

 

Малки указания за здравословна баня >>

 

3.Разхождате се, докато говорите по телефона
Интересен факт, е че хората много често вървят, докато разговарят по телефона. Доста сладка е гледката на човек, който обикаля в кръг малка стая.
Освен разходките с телефон в ръка, хората обичат да застават в странни позиции и на странни места, докато обсъждат всевъзможни теми.

Навиците и условия от ежедневието, които изморяват >>

 

 

4.Говорите си пред огледалото
Това да те спипат да си говориш сам пред огледалото е доста неловка ситуация. Въпреки това упражненията пред него, изнасянето на речи или на аргументи за важно интервю или изпит наистина помага.

 

 

5. Опитвате се да изглеждате напълно нормални, когато объркате посоката
Първият инстинкт на човек, когато осъзнае, че е объркал посоката, в която върви, е да се огледа дали не го гледат околните. В следващата секунда се опитва да изглежда естествен и готин, сякаш нищо не се е случило. Същото се случва и когато се блъснете в стълб, стъклена врата или просто се спънете и свлечете на паважа.

 

Ели: Не се страхувам да си ожуля коленете >>

 

6.Говорите на другите коли, докато карате
При някои хора това е непрекъснато. През цялото време, докато шофират не спират да коментират колите и шофьорите около тях. Често в такива ситуации си и позволяват по някоя и друга нецензурна дума по адрес на останалите.

 

 

7.Търсите нещо хубаво за гледане, преди да започнете да ядете
Картината, в която преминавате през по-голямата част от телевизионните канали, докато си намерите нещо за гледане, за да започнете да се храните, е повече от често случваща се. Най-интересното, е че щом започнете да се храните, не обръщате много внимание на това, което сте си пуснали.

 

Храни, които карат тялото ви да изгаря по-бързо мазнините >>

 

8.Убеждавате се, че нямате телекинетични способности
Да не се залъгваме, кой ли не е опитвал да огъне лъжица или да премести чаша със силата на мисълта си.