Трябва ли да се изправим срещу страховете си, за да усетим истинската радост от живота – това е темата в предаването „Високи токчета” тази неделя, от 12:30 ч. по bTV. Специален гост ще бъде победителят от третия сезон на Survivor – Николай Мартинов. Той ще разкаже защо според него щастливите хора са тези, които са превъзмогнали страховете си.

Кой е най-големият страх на Людмила Филипова и дали го е изпитала по време на втория процес срещу българските медици в Либия, когато е била под прикритие в съдебната зала?

Защо Ива Дойчинова се запознава с единствения български рали състезател, завършил най-страшното и предизвикателно рали „Дакар” - Петър Ценков и как с негова помощ преодолява един от страховете си?

Каква е рецептата на Юлияна Дончева да се справя със страховете си и дали изправянето срещу тях е единственият начин те да бъдат преодолени?

Тази неделя, от 12:30 часа четирите водещи на токшоуто по bTV „Високи токчета” ще се запитат защо често хората се страхуват от промените и приемат статуквото и живота си такъв какъвто е само, за да не застанат смело срещу този страх. Людмила, Ива, Юлияна и Гери ще разкажат за моментите, в които са изпитали най-силния страх в живота си и как преодоляването му им е помогнало да изпитат истинската радост от живота.  

Всичко това, тази неделя, от 12:30 часа, във “Високи токчета” по bTV.