.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

София диша… по Коледа

| преди 8 години
София диша… по Коледа
Коледа и София дишат на бул. "Витоша" още от 9 декември. Вижте сами. Снимка: Thinkstock/ Guliver Photos
В края на лятото инициативата „София диша” направи ул.”Иван Шишман” пространство за „полезни” забавления (без автомобили), а няколко поредни недели празник за всички. Сега имаме нова възможност да присъстваме на продължението на идеята.

В края на лятото инициативата „София диша” направи ул.”Иван Шишман”  пространство за „полезни” забавления (без автомобили), а няколко поредни недели - празник за всички.

Сега имаме нова възможност да присъстваме на продължението на идеята, която се нарича "София диша... по Коледа".

В дните между 9 декември и 3 януари в район „Средец” – на ъгъла между бул. „Витоша” и ул. „Парчевич” можем да се позабавляваме (въпреки студа и всички други обстоятелствени неприятности) със „София диша по Коледа”.

На това място ще бъде изградена сцена, на която всеки ден ще се провеждат културни програми с изпълнители и формации от читалищитата и училищата в района, и не само. Освен тях, на сцената ще се качат и звезди от българския шоубизнес.

Като част от същата инициатива, по протежението на булевард „Витоша”, ще бъдат разположени 12 шатри, от които ще можете да си купите коледни сувенири, лакомства и играчки. Освен това за радост на децата, ще има и специален ретро трамвай, в който те ще слушат тематични песнички, приказки и ще се радват на празнична атмосфера, тъй като возилото от миналия век ще бъде специално украсено за целта.

Началото на прекрасния коледен фестивал ще бъде сложено на 9.12 в 11 часа сутринта и на него ще присъстват Христо Ангеличи – зам.кмет на Столична община и  Маргарита Гутева – кмет на район „Средец”.

В следващите дни ще има още: изложби на известни български художници, на деца от студио „Пластична живопис”, които ще правят портрети на желаещите минувачи и други изненади.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Пускате ли снимки на децата си в социалните мрежи?