Макар да са родители от по-малко от 6 месеца, звездата от „Игра на тронове“ Софи Търнър и съпругът ѝ Джо Джонас от момчешката група „Джонас Брадърс“ вече опитват да направят братче или сестриче на малката Уила.

Според източник на списание „Us Weekly“ целта им е да имат много голямо семейство, затова не са искали да чакат много, преди да започнат да работят за второ бебе. „Първото им дете ги сближи и са развълнувани от мисълта да имат второ.“

Снимка: Getty Images

Не е изненадващо, че двамата искат големи семейства, тъй като и Софи и Джо са израсли в такива. Софи е най-малкото от три деца и има двама по-големи братя. Джо Джонас пък, както знаят милиони почитателки на групата им, има още трима братя, от които двама са по-млади от него и един е по-възрастен.

Софи и Джо се ожениха с две церемонии – една съвсем малка в Лас Вегас през май 2019 г. и една доста по-пищна с целите им семейства и приятелите им във Франция през юни 2019 г.

Снимка: Getty Images

Дъщеря им Уила се роди през Юли и Софи побърза да отбележи раждането на дъщеря си с татуировка във формата на буквата „W“.