.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

След предколедната еуфория настъпва спокойствие и блажен мир в дома

LadyZone.bg | преди 3 години
Kолекция VINTER 2015, ИКЕА
Снимка: Press office
За някои подреждането на празничната трапеза е изкуство. За други може да бъде сложна задача

Тазгодишната празнична колекция на ИКЕА е в традиционен стил, който придава особено усещане за очарование. Когато стигнем до подредбата на масата сме изпълнени с въодушевление и радост, че на нея ще се съберат най-любимите ни хора. А ние като домакин ще им предложим най-доброто.

Така е помислено, че да има всичко в правилното време и на точното място. Бързо, лесно и сръчно - празничната трапеза добива изключителен вид за отрицателно време.

Замисляли ли сте се защо времето минава така неусетно? Заради удоволствието, което изпитваме подготвяйки се за Коледната вечер.

А по време на вечерята, когато малки и големи са на маса, не се безпокойте за петната по покривката. Направени от 100% памук, тишлайферите и покривките за маса създават декоративна и топла коледна атмосфера.

Празничните червени подложки ограничават шума от приборите за хранене и чиниите, а ако разлеете течност, шарените трипластови салфетки попиват отлично.

Колекция VINTER 2015, ИКЕА


Затова да запалим празничните свещи и да се наслаждаваме на малките моменти преди идването на гостите.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?